VADBE

OSEBNO TRENERSTVO

Pri osebnem trenerstvu se program popolnoma prilagodi vašemu trenutnemu stanju in zastavljenim ciljem (hujšanje, pridobivanje mišične mase, preoblikovanje telesa, pridobivanje na moči, vzdržljivosti…). Program osebnega trenerstva vključuje:

 • 3x tedensko trening pod vodstvom trenerja,
 • jedilnik, sestavljen glede na vaše trenutne potrebe in cilje,
 • program vadbe, ki jo izvajate sami doma,
 • mesečno spremljanje napredka (telesna sestava, telesni obsegi itd.).

Osebno trenerstvo je primerno za posameznike vseh generacij, ki si želijo izboljšati svojo vzdržljivost, moč, pravilnost gibanja ali pa le preoblikovati svoje telo.

Pred pričetkom programa lahko izkoristite brezplačno uro, kjer se pogovorimo o željah in ciljih ter zastavimo načrt poteka trenerstva. V kolikor želite se lahko izvede tudi poskusni trening.

Ostale informacije so na voljo na: +386 (0) 41 849 861 ali [email protected]

ONLINE OSEBNO TRENERSTVO

Online osebno trenerstvo poteka preko spleta (ZOOM ali Skype). Primerno je za vse posameznike, ki si želijo vadbo izvajati pod strokovnim nadzorom, a si ne želijo vadbe v javnih fitnes prostorih,  je njihov kraj bivanja preveč oddaljen ali pa enostavno težko uskadijo svoj urnik z urnikom trenerja.

Program osebnega online trenerstva vključuje:

 • 1x tedensko trening pod vodstvom trenerja,
 • jedilnik, sestavljen glede na vaše trenutne potrebe in cilje,
 • program vadbe, ki jo izvajate sami doma,
 • mesečno spremljanje napredka (telesni obsegi itd.),

Online osebno trenerstvo je primerno za posameznike vseh generacij, ki si želijo izboljšati svojo vzdržljivost, moč, pravilnost gibanja ali pa le preoblikovati svoje telo in imajo doma ustrezen prostor ter osnovne pripomočke.

Pred pričetkom programa se izvedeta 2 uvodni uri namenjeni učenju pravilne izvedbe osnovnih gibalnih vzorcev. Vključujeta tudi pogovor o željah in ciljih ter o poteku trenerstva.

Ostale informacije so na voljo na: +386 (0) 41 849 861 ali [email protected]

TERAPEVTSKA VADBA

Terapevtska vadba je primerna za vse posameznike, ki jih mučijo bolečine ali pa okrevajo po poškodbi ali operaciji. Je popolnoma prilagojena posamezniku glede na njegove težave in diagnozo ter služi za izboljšanje stanja, zmanjšanje bolečin in povrnitev funkcije poškodovanega segmenta. Program terapevtske vadbe vključuje:

 • pregled izvidov, pregled in testiranje posameznika (funkcija poškodovanega segmenta, gibljivost, moč, disfunkcije itd.) ,
 • 3x tedensko vadba pod vodstvom trenerja,
 • izdelavo programa vadbe, ki jo izvajate sami doma,
 • mesečno spremljanje napredka (izboljšanje funkcije, povečanje moči in vzdržljivosti poškodovanega segmenta itd.).

Pred pričetkom programa lahko izkoristite brezplačno uro, kjer se pogovorimo o željah in ciljih ter zastavimo načrt poteka vadbe. V kolikor želite se lahko izvede tudi poskusna vadba.

Ostale informacije so na voljo na: +386 (0) 41 849 861 ali [email protected]

VADBA NA DOMU

Trenerstvo na domu je primerno za vse posameznike, ki si želijo trenirati v udobju svojega doma. Gre za popolnoma individualen pristop, ki lahko zajema ali preoblikovanje telesa, hujšanje in pridobivanje mišične mase, moči in vzdržljivosti ali pa odpravo bolečin, rehabilitacijo po poškodbah in operacijah. Gre torej za popolno prilagoditev glede na posameznikove potrebe in cilje. Primerno je za posameznike vseh starostnih obdobij z različnimi željami in cilji.

Ostale informacije  so na voljo na: +386 (0) 41 849 861 ali [email protected]